Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Q3D  kook en woonconcepten

Hoe het allemaal begon


Na 19 jaar als keuken en interieurontwerpster gewerkt te hebben besliste veronique clenjans in 2009 haar eigen ontwerpstudio op te richten​. De eigen smaakvol ingerichte woning werd gedurende de aanvangsjaren actief gebruikt als showroom. (Deze kan huidig op aanvraag nog bezocht worden.)


In 2014 werd er een showroom geopend in de dorpsstraat te wellen. Dit gaf de mogelijkheid om meer keukenstijlen maar ook keuken inbouwapparaten aan de consument te tonen.

De laatste jaren is de interieur en keuken inrichting sterk veranderd, meer en meer worden keuken en leefruimte als  één beschouwd waarin  de keuken  steeds belangrijker wordt. Men spreekt dan ook terecht over leefkeukens.


Om aan deze trend wijziging tegemoet te komen besliste veronique in 2020  om een nieuwe en grotere showroom te openen in de dorpsstraat 55/13 te wellen.

in de nieuwe showroom kan u inspiratie opdoen inzake keukens, dressings, badkamermeubelen , haard en tv meubelen, en berging inrichtingen. 

Eveneens kan u er terecht voor  Schuifdeuren, eetkamertafels, stoelen en verlichting.


Laat u onderdompelen in een totale interieur beleving. Wij zien uw bezoek aan onze showroom graag tegenmoet.


Veronique clenjans